◄ naar home

deel deze pagina

Ik ben (bijna) klaar mijn opleiding

Je hebt net een zorgopleiding afgerond of je bent binnenkort klaar. Je hebt een écht zorghart en wilt iets voor de ander kunnen betekenen. Je wilt nu al de zorg leveren die zij later ook voor jezelf zou willen.

De ouderenzorg biedt je alle mogelijkheden om te ontdekken wat het beste bij je past! We bieden je de kans om veel ervaring op te doen op verschillende plekken binnen onze afwisselende sector. Je hoeft je dus niet direct vast te leggen op een bepaalde baan of locatie.

Hard werken, werken met je hart

Kies je voor de ouderenzorg, dan kies je voor een sector die verrassend veelzijdig is. Elke dag is anders, met elke dag weer nieuwe uitdagingen.

Natuurlijk is verzorgen een belangrijk deel van je werk, maar om dat goed te kunnen, moet je het gedrag van je client leren lezen. Hoe reageert de cliënt vandaag? Wat heeft hij of zij écht nodig? Welke vraag zit er achter zijn gedrag? Kortom: wat breng jij mee om je client te helpen om nog het maximale uit de dag te halen?

Als werknemer in de ouderenzorg heb je daarbij een bevoorrechte positie. Je wordt een belangrijk onderdeel in het leven van iemand waarbij je vaak een langdurige band met je client en zijn of haar familie opbouwt.

Zicht op een vaste baan

We bieden je veel flexibiliteit, maar wel met een vast aantal uren – je hebt dus werkzekerheid. En mochten we bij elkaar passen, dan heb je absoluut zicht op een vaste aanstelling. De ouderenzorg zit namelijk te springen om gemotiveerde jongeren die  willen werken met hoofd, handen én hart. Je bent welkom!

Geïnteresseerd?

Bekijk onze vacatures, lees meer over onze organisaties of meld je aan voor de nieuwsbrief. We leren je graag kennen!