◄ naar home

deel deze pagina

Alliade biedt kwetsbare mensen in Friesland ouderenzorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, werk & dagbesteding en maatschappelijke ondersteuning.

Met 6000 professionals in verschillende vakgebieden kijken we vooral naar wat wél kan. We helpen cliënten met goede zorg en ondersteuning. We begeleiden ze om zo zelfstandig mogelijk beslissingen te nemen. Dit betekent ook dat we grenzen verkennen en deze verleggen naar nieuwe mogelijkheden. Samen met cliënten en hun naasten.

 

Waardevolle ervaringen opdoen en nieuwe herinneringen maken vinden we erg belangrijk. Samen met anderen. Dit vergroot het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van cliënten. Het geeft ze het gevoel dat ze ertoe doen en kunnen meedoen in de samenleving. Daar gaan we met elkaar voor!

 

Onze zorgprofessionals leren van elkaar en kijken daarbij over hun eigen grenzen heen. Samen creëren ze ruimte voor nieuwe initiatieven en ontwikkelingen in de zorg. We zijn bij Alliade altijd actief op zoek naar kansen voor cliënten. Om wat lastig of zelfs onmogelijk lijkt toch mogelijk te maken. Voor die kansen gaan we. In de zorg en in de samenleving. Voor onze ruim 8000 cliënten in Friesland.

Aanbod vacatures

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.


Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.