◄ naar home

deel deze pagina

Welkom thuis in de Westerkim!

Wij geloven dat elk mens uniek is en talenten heeft gekregen. Samen gebruiken we dagelijks onze talenten om onze bewoners en hulpvragers, maar ook familie, vrijwilligers en elkaar een Welkom Thuis te bieden, ieder op zijn/haar eigen manier.

Werken & leren in de Westerkim betekent meewerken op een afdeling met passende begeleiding en aandacht. In een team waarin je gezien wordt, je jezelf kan zijn en waar je voelt dat je er toe doet. Welkom thuis dus!
In de Westerkim is de bewoner thuis. Wij werken bij hen. Het levensverhaal van de bewoner is leidend en we leveren zoveel mogelijk maatwerk. We zorgen voor bewoners en hulpvragers zoals we dat voor onze eigen vader en moeder zouden doen: liefdevol en met respect.

 

Binnen de muren van ons woon- en zorgcentrum bieden we woonzorg, verpleeghuiszorg, dagbesteding en welzijnsactiviteiten. Ook beschikken we over zorghotelkamers voor kortere verblijfsperiodes. Tevens is de Westerkim verbonden met de Westerheem, waar zich 60 huurappartementen van Domesta bevinden. In deze appartementen kan men alle vormen van hulp en zorg van ons ontvangen en bestaat de mogelijkheid om tussen de middag in het restaurant de warme maaltijd te gebruiken en aan te sluiten bij welzijnsactiviteiten. Ook echtparen kunnen hier komen wonen, waarvan minimaal één van de echtgenoten een zorgindicatie heeft.

 

In de gemeente Hoogeveen, bij mensen thuis, bieden we huishoudelijke hulp en thuiszorg/wijkverpleging. In het wijkcentrum van Salawaku, dagbesteding voor Molukse ouderen.

Niet woonachtig in de Westerkim? Ook dan Kan men aansluiten bij welzijnsactiviteiten en mee-eten in het restaurant.

Aanbod vacatures

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.


Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.