◄ naar home

deel deze pagina

Het Hooge Heem Grootegast: Thuis in de maatschappij

Het Hooge Heem is een modern woonzorgcentrum in Grootegast. In een huiselijke en gemoedelijke sfeer bieden we zorg en ondersteuning aan de bewoners. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich bij ons thuis voelen. Huiselijk, gastvrij, betrokken en professioneel zijn belangrijke begrippen voor ons. De ruim honderd medewerkers werken met passie samen met familie en bewoners om die laatste levensfase zo plezierig mogelijk te maken.

Naast wonen in Het Hooge Heem kunnen mensen tijdelijk bij ons verblijven, als ze het thuis even niet voor elkaar krijgen en extra ondersteuning nodig hebben. Via het ziekenhuis en de huisarts kunnen deze tijdelijke bewoners gebruikmaken van zogenaamde ‘Eerste Lijns Verblijf’ bedden. Ook biedt Het Hooge Heem dagopvang voor thuiswonende beginnend dementerende inwoners van de gemeente Grootegast. Er worden dagondersteunende activiteiten geboden. In overleg met de familie en de verwijzers kunnen enkele of meerdere dagdelen worden benut om het thuis langer vol te houden. Tot slot beschikt Het Hooge Heem over een eigen keuken en wasserette. Naast de eigen bewoners maken meer dan honderd inwoners van de gemeente Grootegast bijvoorbeeld gebruik van warme uitbrengmaaltijden.

Kortom: Het Hooge Heem Grootegast: Thuis in de maatschappij.

Woonzorgcentrum Het Hooge Heem Grootegast
De Gast 4
9861 BM  Grootegast
0594-695800
info@hethoogeheem.nl

 

Naar de website

Aanbod vacatures

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.


Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.