◄ naar home

deel deze pagina

Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud. Zowel bij mensen thuis als in onze woonzorgcentra. Boven alles willen we bijdragen aan een goed leven. Of het nu gaat om ondersteuning bij dagelijkse zorg of complexe verpleegkundige handelingen, met alle vragen op het gebied van verzorging of verpleging kunnen mensen bij ons terecht. Je vindt ons in Drenthe, Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Dit zijn wij

We zijn betrokken bij onze klanten en elkaar. Samenwerkingspartners noemen ons betrouwbaar en vooruitstrevend. We benutten mogelijkheden en als iets beter kan, dan maken we daar werk van. Dat doen we graag in samenwerking met anderen. Iedereen die bij Icare werkt, wordt uitgedaagd om te blijven leren en ontwikkelen. Heb je ambitie? Dan zijn er volop doorgroeimogelijkheden. We werken met kleine, zelfstandige teams. De zorgprofessionals zijn in de lead. Zij bepalen vanuit kwaliteitsgroepen mee hoe we zorg verlenen en kwaliteit waarborgen. Een werkwijze die inspireert en stimuleert om met elkaar buitengewoon goede zorg te verlenen.

 

Naar de website

Aanbod vacatures

Ergotherapeut, vervanging zwangerschap

Organisatie: Stichting Icare

Plaats: Icare Intramuraal Drenthe

Opleidingsniveau:

► Naar de vacature

Verzorgende IG Icare Groningen

Organisatie: Stichting Icare

Plaats: Icare Groningen

Opleidingsniveau: Niveau 3

► Naar de vacature

Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.