◄ naar home

deel deze pagina

Interzorg ondersteunt mensen hun eigen leven voort te zetten

Dat doen wij met behulp van dagelijkse tot specialistische zorg, in Noord- en Midden-Drenthe. Regelmatig gaan wij in gesprek met elkaar: cliënt, mantelzorger en zorgverlener. We zijn altijd eerst mens, we leren elkaar kennen, we spreken verwachtingen uit, zoeken naar mogelijkheden en willen weten of we het goed doen. Zodat cliënten en medewerkers zich thuis voelen.

Onze zorg is professioneel en vernieuwend!

Onze zorg is professioneel en vernieuwend. Onze zorgteams zijn gespecialiseerd op het gebied van (jong)dementie, niet aangeboren hersenletsel, geriatrische revalidatie en langdurige complexe én visuele hulpvragen. Wij bieden verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen. Zelfstandig in uw eigen huis met Wijkzorg of op één van onze negen locaties in Noord- en Midden-Drenthe: Anholt, De Driemaster, Hendrik Kok, De Hoprank, De Hullen, Kornoeljehof, Nieuw Graswijk, De Slingeborgh en De Wijde Blik.

Past onze visie bij jou? Dan leren wij jou graag kennen! Kijk voor meer informatie over onze organisatie op: www.interzorg.nl of ga direct naar onze vacatures: www.werkenbijinterzorg.nl.

Naar de website

Aanbod vacatures

Manager (para)medische diensten

Organisatie: Interzorg Noord-Nederland

Plaats: Interzorg

Opleidingsniveau: HBO

► Naar de vacature

Verpleegkundige niveau 4, De Hullen

Organisatie: Interzorg Noord-Nederland

Plaats: Interzorg

Opleidingsniveau: Niveau 4

► Naar de vacature

Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.