◄ naar home

deel deze pagina

De KwadrantGroep is een grote organisatie in de ouderenzorg in Friesland en bestaat onder meer uit drie sterke zorgmerken: De Friese Wouden, Elkander en Palet. Wij bieden een totaalpakket aan zorg; van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische zorg, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Onze zorgprofessionals hebben de expertise in huis om ook aan complexe zorgvragen te voldoen, zoals zorg en ondersteuning bij dementie. De ‘sociale benadering’ is ons uitgangspunt, niet de beperking of de ziekte van een cliënt staat centraal, maar wat de cliënt nog wel kan. We werken veel samen met huisartsen en andere organisaties in dorpen en wijken.

Werken in de ouderenzorg is bijzonder!
Als je werkt bij de KwadrantGroep krijg je alle gelegenheid om jezelf te ontplooien in jouw vak. We gaan uit van de kracht van de professional en werken met zelforganiserende teams. Binnen kaders krijg je de ruimte en verantwoordelijkheid om jouw werk naar eigen inzicht in te vullen. En werken in de ouderenzorg is bijzonder, het doet er toe en geeft veel voldoening. Je ondersteunt mensen en zorgt ervoor dat ze zolang mogelijk hun zelfstandigheid kunnen behouden en er bij blijven horen!

Naar de website

Aanbod vacatures

Verzorgenden IG

Organisatie: KwadrantGroep

Plaats: KwadrantGroep

Opleidingsniveau: MBO

► Naar de vacature

Verpleegkundigen

Organisatie: KwadrantGroep

Plaats: KwadrantGroep

Opleidingsniveau: MBO

► Naar de vacature

Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.