◄ naar home

deel deze pagina

Je voelt je betrokken bij onze oudere medemens en hun welzijn. Je haalt voldoening uit je werk en draagt graag bij aan een goed zorgproces. Bij Dignis ben jij van toegevoegde waarde en zorg jij samen met collega’s voor een mooie dag voor onze cliënten. Wil je je graag verder ontwikkelen en jouw expertise inzetten bij Dignis? Kijk op onze website voor onze actuele vacatures.

Dignis biedt tijdelijke en langdurige zorg, behandeling en begeleiding aan mensen die dat nodig hebben. We doen dat bij de mensen thuis en als dat niet meer lukt in één van onze locaties in de stad Groningen en in Noord-Drenthe. Onze medewerkers en vrijwilligers zetten zich met passie en professionaliteit in voor het welbevinden van cliënten en bewoners. Samen met familie en naasten willen we dichtbij mensen staan die hulp nodig hebben.

 

Wij zoeken samen met de cliënt naar de ondersteuning die nodig is op het gebied van: psychiatrie, psychogeriatrie en somatiek

 

Belevingsgericht werken staat hierbij centraal. Bij belevingsgerichte zorg staat het maken van contact, het geven van ruimte voor eigenheid, het bieden van veiligheid en het aansluiten op de belevingswereld van de cliënt centraal. Wil jij hier een bijdrage aan leveren en onze teams komen versterken?

 

Naar de website

Aanbod vacatures

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.