◄ naar home

deel deze pagina

Samen voor goede zorg

Ook als je ouder wordt, wil je zelf bepalen hoe je eigen leven eruit ziet. Bij Meriant begrijpen we dat. Daarom organiseren we de zorg in kleine teams, met vertrouwde gezichten. Samen met familie en vrijwilligers helpen wij onze bewoners het leven te leiden zoals ze dat gewend zijn. Samen gaan we voor goede zorg.

Dit doen wij op een persoonlijke en betrokken manier. Door de kleine teams leer je ‘jouw’ bewoners écht kennen. En zij jou. Op deze manier kun je je goed verdiepen in wat zij belangrijk vinden. Jij zorgt ervoor dat de bewoners niet alleen prettig wonen bij Meriant, maar zich er ook thuis voelen. Het betrekken van familie en vrijwilligers bij de zorg is hierin erg belangrijk.

Unieke kans

Naast de reguliere vacatures, leidt Meriant ook zelf regelmatig mensen op met een betaalde werken-en-leren opleiding. Deze opleiding is ook geschikt voor mensen met een andere achtergrond dan de zorg. Dit is een unieke kans op een mooie baan met opleiding. Houd dus onze vacatures goed in de gaten!

Meriant is onderdeel van Zorggroep Alliade. Zorggroep Alliade bestaat uit organisaties die persoonlijke, deskundige en vernieuwende zorg, ondersteuning en behandeling bieden.

Naar de website

Aanbod vacatures

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.


Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.