◄ naar home

deel deze pagina

Werken bij Noorderbreedte


Noorderbreedte biedt zorg aan ouderen in Friesland. Soms voor even, soms langer, of voor altijd. Bewoners kunnen terecht in een van onze woonzorgcentra of bij Noorderbreedte Revalidatie. Ook biedt Noorderbreedte dagbesteding en dagbehandeling. We hebben veertien locaties, een revalidatiecentrum, Noorderbreedte Thuiszorg en een vestiging van franchiseorganisatie Noorderbreedte State.

“Voel je vrij om te vertrouwen op jezelf”

Femke, verzorgende IG

Het zit ’m vaak in kleine dingen. Ontbijt tijdens lunchtijd. ’s Avonds laat nog héél even tv kijken. Dierbare herinneringen delen tijdens de koffie. Kleine dingen waarmee je in de complexe zorg voor ouderen een groot verschil kunt maken. Omdat het zorgt voor een waardevolle dag. Het geeft het leven zin. Bij Noorderbreedte vinden wij dat ouderenzorg vooral daarover moet gaan.

Daarom kiezen wij voor minder regels en meer vrijheid. Voor een andere manier van werken, die uitgaat van wat onze bewoners belangrijk vinden. En die medewerkers meer dan ooit eigen verantwoordelijkheid geeft door te werken in zelfsturende teams. Daarmee geven wij jou als professional alle ruimte om samen met je collega’s zelf beslissingen te nemen. Om op basis van vakmanschap, onderling vertrouwen en jouw persoonlijke relatie met bewoners, de beste zorgkeuzes te maken.

Voel jij je hierdoor aangesproken? Kies dan vandaag nog voor Noorderbreedte.

Want het beste van de zorg, dat ben jij.

Aanbod vacatures

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.


Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.