◄ naar home

deel deze pagina

Zorggroep Oosterlengte biedt deskundige en warme zorg aan cliënten en is een zorgzame werkgever voor haar medewerkers. Bijna 2000 medewerkers verlenen zorg bij mensen thuis en op meerdere locaties in Oost-Groningen. In Winschoten is Expertisecentrum Old Wolde gevestigd. Er zijn verder verpleegcentra in Winschoten, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Scheemda, Beerta, Bellingwolde en Nieuwolda.

Oosterlengte heeft een eigen Maaltijdservice (voor Groningen en Drenthe) en een hulpmiddelenwinkel in Winschoten.

Oosterlengte streeft er naar om een zorgzame en aantrekkelijke werkgever te zijn voor alle medewerkers. Wij stellen onze medewerkers in staat hun werk voor de cliënten zo goed mogelijk uit te uitvoeren. Medewerkers mogen rekenen op kansen voor opleiding, bijscholing en ontwikkelingsmogelijkheden en aandacht voor preventie van ziekteverzuim en goede arbeidsomstandigheden. Goed werkoverleg en goede communicatie met medewerkers hoort hier ook bij.

Oosterlengte organiseert haar bedrijfsvoering goed. Wij werken aan de aantrekkelijkheid en continuïteit van de organisatie door steeds nieuwe producten en werkwijzen te ontwikkelen. Dat doen we graag in goede samenwerking met partners. Wij streven naar behoud van werkgelegenheid in onze regio en wij ondernemen maatschappelijk verantwoord.

Oosterlengte gelooft sterk in de kracht van samenwerking. Daarom werken wij op verschillende gebieden samen met partners in en buiten de regio.

Naar de website

Aanbod vacatures

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.


Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.