◄ naar home

deel deze pagina

Treant Ondersteunende Diensten

Binnen onze zorggroep bundelen we de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Bij ons kunnen de 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal terecht voor de best mogelijke zorg. Zorg die past bij hun zorgbehoefte en die zo nodig aansluit op vervolgzorg. Onze 250 medisch specialisten en 6.500 medewerkers zetten zich daar volledig voor in.

Wij zijn er trots op dat we geaccrediteerd zijn voor onze ziekenhuiszorg en verpleeg-, revalidatie- en ouderenzorg. Samen met onze partners zorgen we voor zorg dicht bij huis als het kan, verder weg als nodig is. Ouderen en chronisch zieken kunnen bij Treant Zorggroep terecht voor wonen, welzijn, zorg, revalidatie en behandeling. In één van onze centra of bij hen thuis.

Werk je bij Treant Zorggroep dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer en korte lijnen. Wij zijn duidelijk naar elkaar. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs. Met 250 medisch specialisten en 6500 medewerkers zijn we de grootste werkgever van ons verzorgingsgebied.

Naar de website

Aanbod vacatures

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.


Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.