◄ naar home

deel deze pagina

Vredewold

Ben jij  enthousiast, op zoek naar uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een fijne werkomgeving…. dan zijn we op zoek naar jou!

Ieder mens geeft vanuit zijn eigen kracht richting aan zijn leven. Hij leeft in een omgeving die hij zelf verkiest en op een manier zoals hij dat zelf het liefste wil.

Vanuit deze basisgedachte wordt bij Vredewold door ruim 350 medewerkers professioneel en liefdevolle zorg verleend. Onze cliënten wonen thuis, in het woonzorgcentrum Vredewold of op onze locatie Leeksterschans in Leek.

Vredewold: Vanzelfsprekend Veelzijdig!

Wij zijn laagdrempelig, handelen gedreven en adequaat vanuit een overzichtelijke organisatie met eigen diensten en woonvoorzieningen.

Vredewold heeft krachtige professionele en vrijwillige medewerkers. Wij investeren veel in persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

Vredewold biedt in het Westerkwartier veelzijdige diensten aan op het gebied van Wonen Welzijn en Zorg. We hebben oog voor de mens en kennen een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Vredewold is gericht op samenwerking met andere organisaties om zo tot optimale dienstverlening te komen. We hebben goed contact met onze omgeving en zijn een actieve speler in de samenleving.