◄ naar home

deel deze pagina

Kom kennismaken bij Burgemeester van Julsingha

Zoek je als verzorgende IG of als verpleegkundige een uitdagende full- of parttime baan in een gezellige werkomgeving, kom dan een keertje bij ons langs! Als je een afspraak maakt met Jacquelien Timmerman dan laten wij je de plek ervaren waar wij met veel plezier werken. In het kleinschalige woonzorgcentrum Burgemeester van Julsingha heerst een gezellige, familiaire sfeer. Het uitgangspunt is dat wij iedereen een thuisgevoel willen geven!

Een tweede thuis

Veel collega’s geven aan dat zij het woonzorgcentrum Burgemeester van Julsingha als tweede thuis beschouwen. Wij zijn nuchtere Groningers, collegiaal naar elkaar en gezellig en zorgzaam naar onze bewoners die wij de ruimte geven om bij ons zolang als mogelijk is hun eigen leven te leiden. Bij binnenkomst geven wij iedereen een warm welkom, ook bewoners die intern verhuizen van bijvoorbeeld  een woonzorgunit  naar de verpleegunit. Ook jou verwelkomen wij graag!

Zorg op maat

Wij bieden onze bewoners persoonsgerichte zorg en ondersteuning. Iedereen en elke situatie is uniek. Onze bewoners krijgen in elke levensfase zorg op maat, gebaseerd op zorgleefplannen waarin de afgesproken zorgdoelen, behandeling en ondersteuning staan vermeld. Alle afspraken zijn gemaakt in overleg met de bewoner en zijn partner / familie / naasten / mantelzorger. Iedereen voelt zich hier goed bij. Geldt dit ook voor jou?

Hard werken loont

In de zorg wordt hard gewerkt, dat weet iedereen. Werken in de ouderenzorg is afwisselend en gevarieerd. Het geeft voldoening en je doet veel mensenkennis op. Ouderen kunnen je veel leren en levenswijsheid meegeven. Als je hiervoor openstaat geeft hard werken energie en inspiratie.

Groeten, ontmoeten en plezier hebben

Familieparticipatie staat bij ons hoog in het vaandel. Bezoekers van onze bewoners betrekken wij zoveel mogelijk bij de activiteiten die door een speciaal team worden georganiseerd. Regelmatig zijn er familieactiviteiten en thema- en landenweken. De seizoenen en officiële feestdagen gaan niet ongemerkt voorbij. Als er wat te vieren valt dan kan dat ook binnenshuis. Doe mee en vier het leven!

Leertrajecten voor loopbaangroei

De ouderenzorg is in beweging en zal dat ook blijven. De oudere van nu is niet  dezelfde als de oudere van de toekomst. Bijblijven, blijven leren, openstaan voor veranderingen en een open blik houden is wat bij Burgemeester van Julsingha wordt verwacht en gestimuleerd. Het biedt groeikansen, uitdagingen in het vak, functie en baan. Grenzen blijven verleggen, dat doen onze bewoners ook!

Wind door je haren

Thuishaven is Delfzijl, een dijk van een historische plaats. De havenstad aan de Eems is ergens rond 1300 ontstaan door de aanleg van drie sluizen. Een leuk weetje is dat Delfzijl oude sluis betekent.

Het is goed wonen in Delfzijl. Wandelen op de dijk, uitzicht over het water. De wind door je haren geeft je een vrij gevoel. Heerlijk uitwaaien na een dag werken, kan in Delfzijl!

Naar de website

Aanbod vacatures

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.


Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.