◄ naar home

deel deze pagina

Voel jij je thuis in de zorg? #zonnetjeinhuis

Je kunt bij ons op verschillende manieren aan de slag; in een Zonnehuis, Woonhaven, Wijkteam, bij Zonnehuis Flex of het  Bedrijfsbureau. Ook als herintreder, leerling, student, stagiair, vakantiekracht of als vrijwilliger. Direct een vast contract is een serieuze mogelijkheid. Lijkt je dat wat? Kijk dan snel bij onze vacatures!

“Dat wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen wij het voor.”

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. We zijn gespecialiseerd in complexe en/of gecombineerde aandoeningen, zoals Parkinson, Huntington, Korsakov, dementie, geriatrische revalidatiezorg, niet-aangeboren hersenletsel en chronische beademing. 

Bij ons krijg je de kans om te groeien en werk je mee aan de ontwikkeling van zelforganiserende teams. Medewerkers zetten hun eigen kwaliteiten, talenten en competenties, optimaal in binnen het team. Iedere dag draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is een uitdaging om dat te ondersteunen. Zorg is een prachtig vak, waar wij bijzonder trots op zijn.

Naar de website

Aanbod vacatures

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.


Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.