◄ naar home

deel deze pagina

Dagelijks bieden onze professionals zorg en ondersteuning aan ouderen in Zuidwest Drenthe. Ons uitgangspunt hierbij is dat onze cliënten zolang mogelijk in hun thuissituatie hun leven kunnen blijven leven. Nabij familie en vrienden in hun vertrouwde omgeving. Wij zijn de meest complete zorgaanbieder in Zuidwest Drenthe. Of het nu gaat om een warme maaltijd, huishoudelijke hulp, een zinvolle dag of complexe zorg, wij kunnen het allemaal bieden.

ZZWD vindt verbinding met de lokale dorpen erg belangrijk. Het welbevinden van ouderen staat centraal in onze zorg. Samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en de gemeenschap kunnen wij dit vorm geven. Onze kleinschalige locaties bevinden zich in Dwingeloo, Ruinen, Havelte, Koekange en Diever. Hier zijn ruim 400 medewerkers en 400 vrijwilligers dagelijks met veel plezier en passie aan het werk.

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.


Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.