◄ naar home

deel deze pagina

Zorggroep Drenthe biedt verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en 24 uurs zorg thuis. Dit organiseren wij vanuit 10 locaties. Daarnaast verhuren wij (ruime) appartementen met zorg dichtbij en bieden we verschillende services die het leven van onze cliënten comfortabeler maken. Of ze nu in hun eigen huis wonen of in een van onze woon(zorg)centra: wij zorgen er met 1400 medewerkers (dagelijks) voor dat onze cliënten zich thuis voelen!

Mensen blijven tegenwoordig steeds langer thuis wonen en er wordt van hen verwacht dat ze zelf de benodigde zorg en ondersteuning organiseren. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig, naar eigen inzicht en levensstijl, kunnen blijven wonen.

Mocht thuis wonen geen optie meer zijn, dan willen we dat onze cliënten zich ook thuis voelen in onze woon(zorg)centra. Daarom zorgen we voor een mooie en ruime woonomgeving in een schoon huis, lekkere maaltijden en gezellige activiteiten. Daarnaast bieden onze locaties vele faciliteiten zoals een theater, galerie, restaurants, een kapsalon/schoonheidssalon en een winkel. Ook de omgeving kan gebruik maken van deze faciliteiten.

Voor onze medewerkers proberen wij te zorgen voor een prettige werksfeer, ontplooiingsmogelijkheden, een goede samenwerking met collega’s en een goed contact met de cliënt.

Naar de website

Aanbod vacatures

Er zijn helaas geen vacatures beschikbaar.


Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.