◄ naar home

deel deze pagina

Over Zorggroep Meander

Welkom op de pagina over Zorggroep Meander. Leuk dat je in ons geïnteresseerd bent!
Zorggroep Meander is een organisatie met woonzorgcentra, woonservicecentra en thuiszorg in Oost- Groningen. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor behandeling (zoals fysiotherapie en ergotherapie) en revalidatie na bijvoorbeeld een heupoperatie. We houden in onze dienstverlening rekening met wat onze cliënten blij maakt, wat hen plezier geeft. Dit is leidend in onze dienstverlening. Zo helpen we kwetsbare ouderen, thuis of in de wijk, regie te houden over hun eigen leven.

Zorggroep Meander heeft vier woonzorg- en revalidatiecentra (voorheen verpleeghuizen) en vier woonservicecentra (voorheen verzorgingshuizen). Onze woonzorg- en revalidatiecentra vind je in:

  • Musselkanaal (Heggerank),
  • Ter Apel (Borg Westerwolde),
  • Stadkanaal (Parkheem),
  • Veendam (Veenkade).

De woonservicecentra staan in:

  • Vlagtwedde (Bolderbörg),
  • Musselkanaal (A-horst),
  • Ter Apel (Kloosterheerd),
  • Veendam (Breehorn)

Naast zorgverlening in onze woonlocaties bieden wij thuiszorg in de gemeenten Veendam, Pekela, Menterwolde, Stadskanaal, Bellingwedde en Vlagtwedde. Bij Zorggroep Meander werken ruim 1.600 medewerkers. Samen met zo’n 500 vrijwilligers staan zijn iedere dag klaar voor ongeveer 3.750 cliënten in de regio Oost-Groningen. Zorggroep Meander maakt deel uit van Espria.

Naar de website

Werken bij Zorggroep Meander

Zorggroep Meander wil topaanbieder blijven van goede zorg en dienstverlening voor cliënten, nu en in de toekomst, en daarbij een betrouwbare en aantrekkelijke werkgever zijn voor professionals.

Werken bij Zorggroep Meander betekent direct of indirect bijdragen aan cliëntgerichte ouderenzorg in Oost Groningen. Als werkgever ondersteunen we onze medewerkers met onder andere opleiding, training en aandacht voor teamontwikkeling. Ook bieden we regelmatig we leer/-werktrajecten. Ben je geïnteresseerd in de ouderenzorg en lijkt het je leuk om met één van onze teams mee te lopen? Of wil je een verkennend loopbaangesprek? Neem dan contact op met Deborah Pool-van Wachem via 0598-686868 / 06-22579876 of d.pool@zgmeander.nl.

Meer informatie én al onze actuele vacatures vind je op www.zgmeander.nl/werkenbij.

Aanbod vacatures

Logopedist

Organisatie: Zorggroep Meander

Plaats: Veendam

Opleidingsniveau: HBO

► Naar de vacature

Capaciteitsadviseur

Organisatie: Zorggroep Meander

Plaats: Veendam

Opleidingsniveau: HBO

► Naar de vacature

Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.