◄ naar home

deel deze pagina

Deel je leven

Een betekenisvol leven en uitgaan van wat mensen wél kunnen. Dat is waar Zorggroep Sint Maarten voor staat. Elke dag opnieuw gaan wij uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talent. En van de kracht van delen.
Dit doen we vanuit 17 locaties waar mensen kunnen wonen en gebruik kunnen maken van zorg en services. Daarnaast bieden we zorg en services aan thuiswonende cliënten.
De Zorggroep werkt landelijk gespreid met haar zwaartepunt in Noord-Oost Twente. Er werken circa 2450 medewerkers en ruim 1900 vrijwilligers voor onze organisatie. In Friesland bieden we onze zorg vanuit Mariënbosch in Heerenveen en Sint Theresia in Joure.

Sint Theresia in Joure
In Sint Theresia voelen we elke dag opnieuw hoe fijn het is om ergens bij te horen. Om als mens gewaardeerd te worden voor wie je bent en wat je hebt te bieden. Sint Theresia is voor velen een echt thuis, waar saamhorigheid heerst. Het delen van vreugde en verdriet, vanuit ons geloof in de bjusterbaarlike kracht van freonskip.


Mariënbosch in Heerenveen

Het leven gaat niet aan Mariënbosch voorbij. We staan er middenin en zijn benieuwdnaar de mensen die ons omringen. Wat hebben mensen beleefd, wat hebben ze te vertellen,wat verwachten ze van het leven? Wie zich laat zien, maar ook met aandacht naar deander kijkt, ervaart de rijkdom van een gedeeld leven. Van betekenis hebben.


Ruimte voor talent en ontplooiing!
Zorggroep Sint Maarten zet de juiste medewerker altijd op de juiste plaats. Wij dagen onze medewerkers voortdurend uit om hun eigen talenten te gebruiken. Bij Zorggroep Sint Maarten ben je dan ook van harte welkom om je talenten en kwaliteiten te delen en verder te ontwikkelen. We bieden onze medewerkers diverse training en opleiding om persoonlijk te groeien en om de beste te blijven in onze zorg.

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zien we je graag terug bij Zorggroep Sint Maarten!

Verzorgende (IG) - Thuiszorg Heerenveen

Organisatie: Zorggroep Sint Maarten

Plaats: Mariënbosch locatie van Zorggroep Sint Maarten

Opleidingsniveau: Niveau 3

► Naar de vacature

Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te bieden hebben.