◄ naar home

deel deze pagina

Ik overweeg een carrière switch

Je hebt al de nodige werkervaring opgedaan. Maar ergens weet je dat je liever kiest voor een andere loopbaan; een andere sector. Je wilt met mensen werken en echt iets voor de ander betekenen. Misschien heb je jezelf de vraag gesteld hoe je zelf behandeld zou willen worden als je ouder en zorgbehoevend bent? En hoe jij daarin het verschil kunt maken? De aandacht die jij later wilt, kun je nu al geven.

Kortom: je zou wel de overstap willen maken naar de ouderenzorg, maar je loopt tegen praktische zaken aan. Hoe zit het met je inkomen? Hoe baanzeker is je overstap? En wat als je niet de juiste opleiding hebt?

Persoonlijkheid net zo belangrijk als kennis

Als je een overstap wilt maken naar de ouderenzorg, ben je van harte welkom. Wie je bent, is net zo belangrijk als wat je kan. Ben jij een écht zorgtype? Werk jij met hoofd, handen en hart? Kun jij een langdurige band op te bouwen met iemand in zijn of haar laatste levensfase?  Met deze persoonskenmerken ben je al een goed eind op weg naar een succesvolle loopbaan in onze sector.

Werken en leren tegelijkertijd

We bieden je leer-werktrajecten waarbij je naast je werk een opleiding krijgt; je hebt dus direct vanaf het begin een inkomen. En mochten we bij elkaar passen, dan heb je absoluut zicht op een vaste aanstelling.

Geïnteresseerd?

Bekijk onze vacatures, lees meer over onze organisaties of meld je aan voor de nieuwsbrief. We leren je graag kennen!