◄ naar home

deel deze pagina

Werk- leertrajecten

Ben je nog bezig met een opleiding? Of heb je niet de juiste opleiding voor een baan in de ouderenzorg?

In de ouderenzorg bieden we je op tal van werkgebieden de mogelijkheid om ervaring op te doen en zo het vak te leren. We hebben stages en andere werk-leertrajecten op zowel mbo- als op hbo-niveau.

Wil jij de overstap naar de ouderenzorg maken maar heb je niet het juiste diploma? Dan kun je bij ons een leerwerktraject volgen. Kijk op onze website of neem contact op met één van onze recruiters. We kijken samen naar de mogelijkheden en zoeken een passende plek voor jou.

Werkgebied:
Friesland

► Naar de website

Werken & leren in de Westerkim betekent meewerken op een afdeling met passende begeleiding en aandacht. Houd onze website in de gaten voor het actuele aanbod of neem contact op met Irene van Room of Angela Drogt (0528-264038/info@westerkim.nl).

Werkgebied:
Hoogeveen

► Naar de website

Regelmatig starten wij BBL-trajecten voor (nieuwe) collega’s. Ook als je (nog) niet beschikt over het juiste diploma gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Houd onze website en social media in de gaten voor de actuele informatie.

Werkgebied:
Zuidwest Drenthe

► Naar de website

Werken en leren, een mooie combinatie! Jaarlijks start bij Lentis de opleiding Verzorgende IG in september. I.s.m. andere instellingen wordt bekeken of er in maart ook een groep kan starten. Houd onze website in de gaten voor toekomstige werk-leer trajecten!

Werkgebied:
Stad Groningen en Noord-Drenthe

► Naar de website

Wil jij leren  ontdekken hoe wij werk- en leefplezier combineren? Wij starten regelmatig opleidingen. Loop eens binnen of stuur een mail naar peno-salaris@blanckenborg.nl

Werkgebied:
-

► Naar de website

Ben je nog bezig met een opleiding? Of heb je niet de juiste opleiding voor een baan in de ouderenzorg? Vredewold biedt diverse mogelijkheden om ervaring op te doen en zo het vak te leren.

Werkgebied:
-

► Naar de website

Voor het schooljaar 2017/2018 is de procedure helaas al afgerond en zijn de werk-leerplekken ingevuld. Neem gerust contact op voor meer informatie (afdeling PO&O: 0591-681657) en/of houd de website in de gaten voor volgend schooljaar.  

Werkgebied:
Zuidoost-Drenthe

► Naar de website

Indien je geïnteresseerd bent in een werk-leer traject, dan kun je contact opnemen met de P&O adviseur via emailadres vacatures@oosterlengte.nl of per telefoon op 0597-471700.

Werkgebied:
Groningen

► Naar de website

We starten regelmatig met de opleiding Verzorgende IG en de opleiding MBO Verpleegkunde, via de beroepsbegeleidende leerweg. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Werkgebied:
(oost) Groningen

► Naar de website

Geïnteresseerd in een BBL-opleiding tot verzorgende IG? Wij starten regelmatig met een nieuw traject, wil jij hierover op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze vacature-emaildienst.

Werkgebied:
(midden) Drenthe

► Naar de website

Wil jij je verder ontwikkelen of wil je herintreden? Wij helpen je graag je ambities waar te maken! Bel/app met Marjel via 06 52 79 78 25 of mail naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl

Werkgebied:
provincie Groningen

► Naar de website

Wil jij werken én leren tegelijk? Regelmatig starten wij werk- leer/BBL-trajecten in ons werkgebied: Noord- en Midden-Drenthe. Houd onze vacaturepagina in de gaten voor toekomstige trajecten.

Werkgebied:
Provincie Drenthe

► Naar de website

Werken én leren kan bij Noorderbreedte! Houd je van eigen keuzes maken? Dan pas je bij Noorderbreedte. In twee jaar heb je je MBO-diploma Verzorgende-IG of verpleegkundige niveau 4 mét werkervaring

Werkgebied:
Provincie Friesland

► Naar de website

Houd je van omgaan en werken met ouderen? Bezorg je hen graag een goede dag? Ben je enthousiast, gemotiveerd en leergierig? Meld je dan snel aan voor een leer-werktraject bij Icare.

Werkgebied:
Provincie Drenthe

► Naar de website