deel deze pagina

Als verpleegkundige in de ouderenzorg ben jij er in die bijzondere laatste fase van iemands leven. Je kent je cliënten en biedt de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Die bij hen past. En omdat steeds meer cliënten een complexe zorgvraag hebben, is jouw kennis en expertise als verpleegkundige onmisbaar. Of je er nu voor kiest om als wijkverpleegkundige of in een woonzorgcentrum aan de slag te gaan: jouw baan doet ertoe. Dus zoek je een uitdagende, verantwoordelijke baan met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen?

Je hebt als verpleegkundige / verpleegkundig specialist in Friesland volop kansen. Daarnaast zijn er in in de ouderenzog nog zeer veel andere vacatures: voor als je een zorgachtergrond en/of zorgopleiding hebt, maar ook als die niet hebt. En ben je student? Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk de vacatures in Friesland van de ouderenzorgorganisaties Alliade, Antonius Zorggroep (Thuiszorg Zuidwest Friesland), Bos en Meerzicht, Hof en Hiem, Interzorg, KwadrantGroep, Leppehiem, Noorderbreedte, Patyna, Valuas Zorggroep, Wender, Zorgcentrum Het Bildt, Zorggroep Liante, Zorggroep Sint Maarten en ZuidOostZorg.

Wie ben jij?

In de ouderenzorg is er een baan voor je als je net klaar bent met school, al veel ervaring hebt of als je nu
iets totaal anders doet in een andere sector. Ben je uit het goede hout gesneden en ligt je hart bij
ouderen? Ontdek wat we je te bieden hebben!

Heb jij het in je om de
goede beslissing te nemen?

Kom ontdekken of de ouderenzorg bij je past. Bij vrijwel alle deelnemende werkgevers kun je vrijblijvend een dagje komen meelopen of op een andere manier kennismaken. Zo ontdek je van dichtbij de veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van de ouderenzorg. En weet je al wat je wilt en wat je kan? Solliciteer dan direct.

Wie zijn er naar je op zoek?

De ouderenzorg is de grootste werkgever in Noord-Nederland. De volgende organisaties maken
graag kennis met je. Klik op een naam om meer te lezen over de deelnemers en ontdek wat ze je te
bieden hebben.

Blijf op de hoogte van de ouderenzorg

Vacatures en andere evenementen in de ouderenzorg ontvangen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

  • Vul je naam in
  • Vul je e-mailadres in